Published On: mar, ian. 16th, 2018

VIDEO: Prima zapada nu a paralizat traficul in oras / Echipele de deszapezire, insotite de Dragomir, au iesit pe strazi de la ora 02:00

In aceasta noapta in municipiul Braila a cazut prima ninsoare serioasa , asternandu-se un strat de aproximativ 10 centimetri. Pentru a nu exista dificultati in trafic la orele de varf ale diminetii cand brailenii se indrepta spre munca echipajele de deszapezire lucrau la foc continuu din miez de noapte, mai exact de pe la ora 02:00 au intrat in paine.

Cu acest prilej primarul Dragomir a facut un scurt filmulet pe care l-a postat pe o retea de socializare. In acest clip se poate observa intensitatea cu care se lucra la ora amintita mai sus. Edilul sef a primit multe mesaje din partea brailenilor care l-au felicitat pentru promptitudinea de care a dat dovada.

Un exemplu negativ in ceea ce priveste deszaperizea este Constanta, un oras care a fost comparat si anul trecut cu Braila in privinta deszapezirii, in mediul online circuland mai multe fotografii in acest sens. In Constanta, pentru ca deszapezirea mai mult nu s-a facut, s-au format multe ambuteiaze in trafic circulandu-se cu viteza melcului, bara la bara, ceea ce nu s-a intamplat si in orasul nostru, unde se circula in conditii foarte bune.

“Buna dimineata Braila! 16.01.2018 ora 02.20

Ninge. Sunt – 4 grade Celsius. Suntem cu sararitele pe strazi!”, a scris Dragomir pe Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>