Published On: vin, ian. 26th, 2018

VIDEO: Mai multe persoane au fost prinse de politistii locali cand isi aruncau gunoiul pe domeniul public

Share This
Tags

In perioada 15.01.2018 – 25.01.2018, politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila, au depistat mai multi braileni care aruncau gunoi pe domeniul public. Este vorba despre 20 braileni, 14 barbati si 6 femei, cu varste cuprinse intre 18 si 67 de ani, care au fost surprinsi de patrulele Politiei Locale in timp ce aruncau saci sau sacose pline cu deseuri menajere sau inerte, prin diverse zone din municipiu.

Dintre persoanele sanctionate contraventional, 12 au varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in vreme ce 8 persoane au peste 50 de ani. Printre cele mai recente cazuri mentionam o tanara in varsta de 25 de ani care a fost surprinsa, in seara zilei de 23 ianuarie, aruncand doi saci menajeri plini cu gunoi la intersectia B-dului Al.I.Cuza cu str. Tamplari, precum si o alta braileanca, in varsta de 22 de ani, care a fost prinsa aruncand gunoi in ziua de 24 ianuarie pe str. I.L.Caragiale.

De asemenea, in data de 25 ianuarie, un barbat in varsta de 50 de ani a fost surprins depozitand deseuri inerte pe Digul Braila – Galati, un altul, de 54 de ani, aruncand un sac de deseuri menajere la intersectia str. Decebal cu str. Costache Negri si o tanara de 23 de ani, aruncand gunoi menajer la intersectia str. Castanului cu str. G. Alexandrescu. Fiecare dintre cei mentionati mai sus a fost sanctionat contraventional cu suma de 250 lei, conform prevederilor HCLM nr. 5/2003. In total, in perioada 15.01.2018 – 25.01.2018, Politia Locala Braila a aplicat sanctiuni contraventionale persoanelor depistate in timp ce incalcau prevederile in vigoare privind respectarea curateniei pe domeniul public al municipiului Braila, in valoare totala de 7600 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>