Published On: vin, ian. 26th, 2018

UTOPIE / Dragomir vrea sa implementeze sistemul Smart Parking in oras

In cea mai recenta conferinta de presa, primarul Marian Dragomir a spus ca pentru a rezolva din problemele care exista cu locurile de parcare in municipiu ia in calcul amenajarea de parcari smart. Initial va fi implementat un proiect pilot in apropiere de Spitalul Judetean, iar daca proiectul va fi fezabil va fi implementat la scara larga. Concret, acest sistem Smart Parking consta intr-o parcare supraetajata pe un spatiu relativ mic care va functiona cu ajutorul unui lift actionat electric, pe baza unui card personalizat cu cod de acces.

“Smart parking-ul mi se pare un proiect fezabil. Am avut deja o intalnire cu o societate care mi-a propus aceasta modalitate de parcare. Urmeaza sa ne trimita, adaptate la necesitatile noastre, oferte financiare, pentru a organiza o licitatie, la care se pot prezenta mai multi producatori de astfel de parcari. Sunt, in functie de gabaritul autoturismului, cu 12 sau 16 locuri de parcare. S-au facut deja in Bucuresti. E de implementat ca proiect pilot. Aceasta idee mi-a fost propusa de consilierul Traian Adrian. Le facem in zonele cu maxima circulatie. Analizam identificarea unei locatii in jurul Spitalului Judetean”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>