Published On: mie, ian. 24th, 2018

Un “smecher” cu BMW si-a facut plinul si a plecat fara sa plateasca combustibilul

In ziua de 22 ianuarie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si cei ai Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului, avand ca principal obiectiv prevenirea accidentelor rutiere si asigurarea ordinii si linistii publice.

Pe timpul activitatilor au fost legitimate 78 de persoane si oprite in trafic peste 70 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 11 soferi. De asemenea, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 10 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2.085 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

In urma cercetarilor efectuate, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat pe un tanar, in varsta de 18 de ani, din Braila, banuit ca, la data de 23 octombrie 2017, ora 22:50, si-ar fi alimentat autoturismul marca "BMW" in benzinaria MOL de pe Calarasilor ar fi plecat fara sa achite contravaloarea combustibilului.

Prejudiciul a fost recuperat, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>