Published On: mar, ian. 16th, 2018

Un roman va avea un rol important in Creed 2, continuarea filmelor legendare din seria Rocky

Share This
Tags

Romanul Florian "Big Nasty" Munteanu a fost ales pentru a interpreta antagonistul din filmul Creed 2, continuarea filmelor legendare din seria Rocky cu Sylvester Stallone in rolul principal.

Dupa succesul din prima parte, cand Rocky l-a antrebat pe fiul rivalului sau din tinerete, Apollo Creed, pentru luptele din ring, acum actiunea se desfasoara in jurul lui Ivan Drago Jr, fiul unui fost adversar al lui Rocky interpretat de Dolph Lundgren. Florian este primul roman care are un rol principal intr-un film de categoria A la Hollywood, dupa ce Sebastian Stan sau Marcel Iures au avut roluri secundare in trecut.

Sylvester Stallone si MGM Studios au confirmat desemnarea lui Florian Munteanu in rolul principal, iar asteptarea este mare.

Sylvester Stallone si Dolph Lundgren vor juca si ei in Creed 2. Prima parte a continuarii seriei Rocky a avut un succes imens.

"Felicitari Florian Big Nasty Munteanu pentru ca a primit rolul fiului lui Ivan Drago. 27 de ani, 1.93 m si 111 kg de talent", a scris Stallone pe Twitter.

Poreclit Big Nasty si stabilit de mai multi ani in Germania alaturi de familia sa, Munteanu a fost ales personal de Stallone pentru a juca in filmul care continua astfel seria legendara Rocky. Conform presei de la Hollywood, romanul il va interpreta pe fiul lui Ivan Drago (Dolph Lundgren), care isi doreste sa se razbune si sa il invinga pe elevul lui pe elevul lui Rocky Balboa (Sylvester Stallone), Adonis Creed (Michael B. Jordan) intr-un meci direct.

Cel care a intermediat totul a fost promotorul Superkombat, Eduard Irimia, cunoscut ca un descoperitor de talente in sporturile de contact. Surse apropiate acestuia spune ca, in calitate de manager al lui Munteanu, Irimia s-a aflat in ultimele doua saptamani la Hollywood pentru a pune la punct toate detaliile privind cariera noului actor principal din Creed, productie cu un buget de peste 40 de milioane de dolari.

Anul trecut, Munteanu a fost prezent in mai multe randuri in Bucuresti, la Superkombat Academy, conceptul infiintat de Irimia.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>