Published On: lun, ian. 15th, 2018

Un pas inainte spre constructia “Podului peste Dunare” / Contractul de milioane de euro a fost semnat

Astazi, s-a semnat contractul de milioane de euro pentru mega-proiectul de infrastructura "Pod suspendat peste Dunare Braila – Tulcea". Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, alaturi de premierul Mihai Tudose si mai multi membri ai Cabinetului au participat la semnarea proiectului ce prevede constructia unui pod suspendat peste Dunare, de la Braila.

“Semnam astazi contractul pentru unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura. E un proiect de aproximativ 500 de milioane de euro.Dupa ce va fi realizat, podul de la Braila va fi al treilea proiect de acest gen din Europa. Va multumesc pentru prezenta domnule premier, domnule vicepremier si domnule ministru Marius Nica”, a declarat ministrul Felix Stroe, in discursul de deschidere a conferintei.

“Stimati romani, este o intrare in normalitate. Acest obiectiv este discutat din anii ’80, de 40 de ani se tot discuta despre pod. Este un pas imens. S-a intrat in linie dreapta. Putem fi o tara normala, unde un fluviu nu se mai traverseaza cu bacul”, a spus la randul sau premierul Tudose.

Conferinta sustinuta la Ministerul Transporturilor a avut loc chiar inainte de sedinta CEX a PSD, care va avea loc incepand cu ora 16, la sediul partidului, din Kiseleff.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>