Published On: joi, ian. 25th, 2018

Un nou audit la Dunarea Braila / Dupa auditul facut de CJ si primarul Dragomir vrea un audit pentru a vedea cum sunt gestionati banii

Recent, Consiliul Judetean a afectuat un audit la HC Dunarea Braila la socilitarea consilierului judetean Stefan Catalin Iordache. La finalul acestui audit, potrivit presedintelui CJ Francisk Chiriac nu au fost identificate probleme despre modalitatile in care sunt cheltuiti banii publici. Astazi, intr-o conferinta de presa, primarul Marian Dragomir a spus ca si Primaria Braila va efectua un audit, cel tarziu in primavara acestui an, pentru a verifica modul in care sunt gestionati banii.

“Si Primaria va efectua un audit in primavara acestui an, cel tarziu pana in primavara acestui an, in ceea ce priveste sumele alocate de la bugetul local si cheltuite pentru activitatea specifica.(…) Pentru a rezolvat situatia tensionata de la club, in primul rand, auditul va dovedi daca exista o cheltuire corecta a sumelor de bani pentru a inchide alte subiecte. Am inteles ca s-a efectuat un audit de la Consiliul Judetean, urmeaza cel de la Primaria Municipiului Braila.

Si in al doilea rand, eu cred ca persoanele care au fost desemnate in conducerea clubului ar trebui sa aiba responsabilitatea necesara pentru a nu se mai ajunge la astfel de situatii. Pana in prezent nu am auzit suspiciuni despre modul in care se cheltuie banii. Dar pentru a nu mai exista niciun fel de discutii, avand in vedere solicitarile de la cei din conducerea clubului, de la absolut toti, consideram ca este bine sa facem un audit sa inchidem orice subiect”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>