Published On: mie, ian. 3rd, 2018

Un brailean cautat pentru mai multe infractiuni de talharie a fost prins de politisti

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat un cetatean roman pe numele caruia era emis un mandat european de arestare de catre autoritatile romane, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judetul Constanta, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor specifice, cetateanul roman B.M, in varsta de 48 de ani, domiciliat pe raza judetului Braila, pasager intr-un autocar marca Mercedes, inmatriculat in Turcia. Cu ocazia efectuarii controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei in cauza era emis un mandat european de arestare de catre autoritatile romane, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei barbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>