Published On: vin, ian. 26th, 2018

Un barbat care i-a furat telefonul unui batran a fost prins de politisti

La data de 23 ianuarie, politisti din cadru Biroului Investigatii Criminale l-au identificat pe un brailean, in varsta de 45 de ani, banuit de comiterea unei infractiuni de furt.

In fapt, la data de 29.09.2017, in intervalul orar 18:00-19:00, acesta i-ar fi sustras unui barbat, in varsta de 60 de ani, din Braila, telefonul mobil de pe o masuta, situata intr-un spatiu imprejmuit cu gard viu din fata balconului sau. Persoana prejudiciata si-ar fi lasat telefonul nesupravegheat, coborand in boxa, iar cand a revenit a constatat lipsa acestuia.

Din cercetarile efectuate in cauza a rezultat faptul ca persoana banuita se afla pe trotuarul din fata balconului, si, observand telefonul mobil nesupravegheat, ar fi patruns in spatiul respectiv, pe portita lasata deschisa, de unde l-ar fi sustras.

Prejudiciul a fost recuperat de politisti, iar in cauza de continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>