Published On: vin, ian. 19th, 2018

Un barbat a ajuns in arest dupa ce si-a mutilat fiica vitrega pe fata cu un cutter

La data de 18 ianuarie, ora 15:00, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Faurei l-au retinut pe, baza de ordonanta, pe un barbat, in varsta de 57 de ani, din comuna Galbenu, banuit de comiterea infractiunilor de violenta in familie si distrugere.

In fapt, la data de 16.01.2018, pe fondul unei stari de gelozie fata de concubina sa, acesta si-ar fi stropit cu benzina o anexa gospodareasca si i-ar fi dat foc, dupa care, ar fi agresionat-o pe fiica sa vitrega, in varsta de 9 ani, careia i-ar fi provocat leziuni la nivelul fruntii si a obrazului drept, folosidu-se de un cutter.

Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand a fi prezentat, astazi, Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>