Published On: vin, ian. 19th, 2018

Tripla lovitura pentru un brailean / A ramas fara 125 kg de lapte praf si permis si s-a ales si cu o amenda

In ziua de 17 ianuarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului, avand ca principal obiectiv prevenirea accidentelor rutiere si asigurarea ordinii si linistii publice.

Pe timpul activitatilor au fost legitimate 66 de persoane si oprite in trafic 56 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 12 soferi.

De asemenea, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 17 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 3.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul acestei actiuni, la ora 18:45, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat in trafic, pe Soseaua Buzaului, pe un brailean, in varsta de 55 de ani, in timp ce transporta cu o autoutilitara, 125 kg de lapte praf, fara a detine documente de provenienta pentru acestea.

Barbatul a fost sanctionat contraventinal cu amenda, in valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar marfa, in valoare totala de 1.200 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

De asemenea, politistii i-au retinut acestuia permisul de conducere, pentru 30 de zile, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002, fiind sanctionat contraventional cu avertisment.  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>