Published On: mie, ian. 24th, 2018

Trei tineri care au talharit o batrana au fost prinsi de politisti

In cursul zilei de luni, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca i-au identificat si depistat pe trei tineri, cu varste cuprinse intre 14 si 20 de ani, din comuna Sutesti, banuiti de comiterea infractiunii de talharie calificata.

In fapt, la data de 21 ianuarie, in jurul orei 23:30, cei trei tineri ar fi patruns prin efractie, prin escaladarea gardului imprejmuitor si a usii de acces, in locuinta unei femei, in varsta de 89 de ani, din comuna Sutesti, si dupa ce ar fi lovit-o, i-ar fi sustras acesteia o geanta in care se afla suma de 3.000 de lei.    

Cei trei banuiti au fost depistati pe raza comunei Sutesti, fiind condusi la sediul Politiei Orasului Ianca pentru cercetari.

Cu ocazia efectuarii perchezitiei corporale, asupra tanarului de 20 de ani a fost gasita suma de  2.630 de lei si o bacnota de 100 de euro, bani ce ar fi fost sustrasi de la persoana prejudiciata.

Politistii i-au retinut, pe baza de ordonanta, pe cei doi tineri de 17 si 20 de ani si i-au incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>