Published On: mar, ian. 23rd, 2018

Soferul din Galati care a ucis doi copii intr-un accident rutier a incercat din nou sa fuga din tara / Desi a ucis doi copii este cercetat sub control judiciar

Soferul din Galati, care a ucis doi copii, intr-un accident rutier si apoi a fugit miseleste de la fata locului, a incercat sa paraseasca din nou Romania.

Ivanciu Corcioveiu a fost prins la Vama Oancea, din judetul Galati, in timp ce voia sa fuga din tara, desi se afla sub control judiciar si era dat in consemn la frontiera. Fuga a fost pusa la cale cu chiar o saptamana inainte ca instanta Curtii de Apel Galati sa pronunte sentinta definitiva in privinta sa. Corcioveiu le-a declarat politistilor de frontiera ca nu stia ca nu are voie sa iasa din Romania, desi termenii controlului judiciar sunt foarte clari, printre acestia numarandu-se si interdictia de a parasi Romania.

Politia judetului Galati confirma informatia si va solicita instantei schimbarea masurii controlului judiciar cu cea a arestarii preventive, mai ales ca se apropie momentul pronuntarii sentintei definitive.

Reamintim ca in septembrie 2016, Ivanciu Corcioveiu, aflat fara permis de conducere la volanul unei masini, a intrat in plin intr-un grup de copii care se jucau pe trotuar, in apropierea Primariei din Foltesti. In urma impactului violent, doi copii de 8 ani au murit pe loc. Autorul accidentului a fugit imediat de la locul faptei, abandonand masina cu numere de Bulgaria, pe care o scapase de sub control, din cauza vitezei excesive si a lipsei de experienta. Corcioveiu a fugit atunci din tara si s-a refugiat in Italia, la niste prieteni. A fost dat in urmarire internationala si capturat de politia italiana la Florenta. A fost adus in Romania sub escorta si arestat. Dupa cateva luni de arest preventiv si arest la domiciliu, instanta l-a pus in libertate sub control judiciar. In prima instanta, Judecatoria Galati l-a condamnat la 5 ani de inchisoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>