Published On: joi, ian. 18th, 2018

Romanii pregatesc un mega protest #Rezist / Brailenii si galatenii merg impreuna in capitala: “Este nevoie sa iesim multi, o data!”

Romanii continua protestele si in 2018. Iar pentru a arata ca pentru apararea justitiei si democratiei sunt uniti si dispusi sa faca orice efort, pe 20 ianuarie, vor sa organizeze un mega-miting la Bucuresti.

Astfel, a fost creata pagina de Facebook Toate drumurile duc la Bucuresti. „Revolutia” generatiei noastre, unde sunt date toate detaliile organizatorice, existand chiar si incurajarea celor din Bucuresti sa asigure cazarea pentru cei care vin din orasele mai indepartate.

“Sambata, 20 ianuarie, incurajam lumea din intreaga tara sa se alature protestelor din Bucuresti.

Nu este nevoie sa iesim de multe ori in strada. Este nevoie sa iesim multi, o data!

Propunem un mars Piata Universitatii – Piata Unirii – Fantani – Parlament, cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA) “, se arata in mesajul organizatorilor.

Pana la aceasta ora si-au anuntat participarea peste 15.000 de persoane, dar mobilizarea in marile orase ale tarii continua.

Si brailenii au facut front comun cu vecinii galateni pentru a lupta impotriva coruptiei care a cuprins toata tara si vor merge la protest impreuna. Tot pe Facebook au fost create mai multe grupuri, unde brailenii si galatenii se mobilizeaza pentru a merge cu masinile spre Bucuresti, la protest, urmand ca pe traseu sa se intalneasca cu alti protestatari din judetele Ialomita si Constanta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>