Published On: lun, ian. 29th, 2018

Raziile de weekend ale politistilor s-au finalizat cu amenzi de peste 25.000 lei

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In perioada 26 – 28 ianuarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atât in municipiu, cât si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 8 societati comerciale, legitimate peste 300 de persoane si oprite in trafic 272 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 60 de conducatori auto.

De asemenea, acestia au constatat 87 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 25.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 69 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 8 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 4 la alte acte normative.

Totdodata, in ziua de 26.01.2018, intre orele 09:00-12:00, politistii din cadrul Biroului Proximitate au actionat, in zona unitatilor de invatamânt din municipiu, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si a mentinerii unui climat de siguranta civica.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate 17 unitati de invatamânt si 10 societati comerciale, controlati 11 paznici, legitimate 15 persoane, si au fost depistati 8 elevi care absentau nejustificat.

Politistii au purtat discutii cu 10 dintre factorii de conducere ai unitatilor de invatamânt si au cosiliat 20 de elevi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>