Published On: mie, ian. 3rd, 2018

Prinde trendurile pentru geaca si trench de iarna la Braila Mall

Zilele cu temperaturi foarte scazute sunt aici, asa ca geaca si trench-iul sunt articolele vestimentare de baza care trebuie scoase la purtare.

Ne aliniem tendintelor fashion si dam o fuga prin magazinele din Braila Mall sa vedem ce noi hainute care sa ne protejeze de frig ne recomanda designerii pentru sezonul rece.

Ramane una dintre piesele de rezistenta pe care trebuie obligatoriu sa le avem in garderoba, indiferent de stilul vestimentar pe care il adoptam de obicei. Geaca de piele este perfecta si pentru zilele nu atat de friguroase, iar atunci cand temperaturile se apropie de 0 grade Celsius, putem sa completam geaca de piele cu un pulover foarte gros, caciula si manusi, pentru un look cu tente rock foarte chic.

Pentru zilele friguroase, trebuie sa avem in dulap geaca de fas. Acum, sa te imbraci gros nu mai inseamna sa renunti la a mai fi in trend.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>