Published On: vin, ian. 26th, 2018

Primaria Braila organizeaza un concurs pentru realizarea unui logo / Castigatorul concursului va primi un laptop

In acest an Braila implineste 650 de ani de la atestarea documentara. Cu aceasta ocazie, Primaria Braila organizeaza un concurs la care sunt invitati sa participe toti cetatenii care au implinit 18 ani, care nu au rude angajate in primarie si care cred ca au inclinatii artistice. Castigatorul concursului va primi un laptop performant, dar se va si putea mandri de faptul ca lucrarea sa a fost imaginea unui eveniment important in istoria Brailei.

“Primaria Braila a lansat un concurs pentru realizarea unui logo (sigla) pentru marcarea a 650 de ani de la atestarea documentara a orasului Braila.

Propunerile se pot transmite pana miercuri, 31 ianuarie 2018 in conditiile respectarii regulamentului de mai jos.

Castigatorul va primi ca premiu un laptop. Consideram ca acest premiu are o valoare simbolica si aduce un prestigiu incomensurabil material. Nu suntem in situatia in care pentru o sigla ce va fi folosita un an, sa platim sute de mii de euro.

Nota – Pana in prezent am primit cateva propuneri care au fost apreciate sau criticate de unii braileni. Suntem convinsi ca este foarte usor sa spunem ca siglele propuse ne reprezinta mai mult sau mai putin, dar foarte dificil ca in loc sa scriem aceste lucruri sa transmitem propria propunere.

Propunerile se transmit pe adresele de e-mail: directiacultura@primariabraila.ro sau contact@culturabraila.ro

Va doresc succes!”, a scris primarul Marian Dragomir pe  o retea de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>