Published On: lun, ian. 8th, 2018

Politistii braileni au impartit amenzi in stanga si-n dreapta de Boboteaza

Pentru ca cetatenii sa participe in siguranta la festivitatile ocazionate de sarbatorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), Sfantului Ioan Botezatorul, precum si a Craciunului pe rit vechi, dispozitivul curent de ordine si siguranta publica a fost suplimentat cu politisti.

In acest sfarsit de saptamana, politistii braileni au actionat pentru desfasurarea, in liniste, a manifestarilor religioase prilejuite de sarbatorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), Sfantului Ioan Botezatorul, precum si a Craciunului pe rit vechi.

Politistii au asigurat ordinea si linistea publica, actionand pentru prevenirea, descurajarea si combaterea faptelor antisociale. De asemenea, masurile dispuse in aceasta perioada au avut in vedere si fluidizarea traficului rutier in zona lacasurilor de cult.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 12 societati comerciale, legitimate 200 de persoane si oprite in trafic 154 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 18 soferi.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 66 de sanctiuni contraventionale, a caror valoare totala depaseste 24.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 61 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 7 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat un permis de conducere si un certificat de inmatriculare.

In toata aceasta perioada, nu au fost inregistrate evenimente de amploare care sa perturbe siguranta si linistea cetatenilor, masurile luate de politisti atingandu-si astfel scopul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>