Published On: vin, ian. 5th, 2018

Politistii braileni au fost la datorie in minivacanta de Revelion / Acestia au dat amenzi de peste 24.000 lei

570 de politisti, peste 150 de interventii la evenimente, 160 de sanctiuni contraventionale, o singura concluzie: se continua trendul de crestere a sigurantei comunitatii, din ultimii ani, pe fondul descresterii volumului criminalitatii.  

In perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, 570 de politisti au actionat zilnic, in judetul Braila, pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica.

Structurile de politie au intervenit la 155 de evenimente, dintre care 129 sesizate prin SNUAU 112. Au fost sesizate 92 de infractiuni, dintre care 17 au fost constatate in flagrant delict.

Se continua astfel trendul de crestere a sigurantei comunitatii din ultimii ani, volumul criminalitatii fiind in descrestere.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate peste 160 de sanctiuni contraventionale, a caror valoare totala depaseste 24.000 de lei.

Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Romane, context in care politistii rutieri actioneaza permanent pentru prevenirea accidentelor de circulatie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier.

Astfel, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 78 de sanctiuni contraventionale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, dintre care 3 pentru consum de alcool si 8 pentru viteza.

De asemenea, au fost retinute 9 de permise de conducere si au fost retrase 2 certificate de inmatriculare.

In toata aceasta perioada, nu au fost inregistrate evenimente de amploare care sa perturbe siguranta si linistea cetatenilor, masurile luate de Politia Romana atingandu-si astfel scopul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>