Published On: lun, ian. 22nd, 2018

Perchezitii in forta la persoane banuite de mai multe furturi / Ce au gasit mascatii

In acesta dimineata, politistii braileni au efectuat 11 perchezitii la domiciliile mai multor persoane din localitatea Plopu, banuite de furtul unor camere de supraveghere, bucati de tevi tubing si aspersori de la coloane de irigat.

La data de 22 ianuarie, in intervalul orar 8:00-11:00, politistii din cadrul Politiei Orasului Ianca si cei Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca au efectuat 11 perchezitii la domiciliile unor persoane din localitatea Plopu, banuite de furtul mai multor camere de supraveghere, bucati de tevi tubing si aspersori de la coloane de irigat.

Activitatile s-au desfasurat in cadrul a trei dosare penale aflate in instrumentarea Politiei Orasului Ianca, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei, in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Cu aceasta ocazie, la domiciliile a patru barbati, cu varste cuprinse intre 22 si 43 de ani, politistii au gasit 3 camere de supraveghere si un telefon mobil, ce au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, si 12 bucati de tevi tubing, acestea fiind lasate in custodia persoanelor banuite.

 La activitati au participat si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>