Published On: vin, ian. 19th, 2018

O noua scena socanta in Romania / Un profesor de religie este acuzat ca s-a masturbat in fata unei eleve

O noua scena care scandalizeaza Romania a avut loc intr-o scoala din localitatea Copsa Mica. Dupa episodul cu politistul pedofil din capitala, de aceasta data in prim plan este un profesor de religie. Acesta este acuzat ca s-a masturbat in fata unei eleve.

Profesorul de la un liceu din localitatea sibiana Copsa Mica, care este si preot, e acuzat de parintii unei eleve ca s-a masturbat la scoala, chiar in timpul unei ore, noteaza antena3.ro.  Mai mult, eleva chiar sustine ca l-a filmat in momentul in care facea aceste gesturi obscene.

Mama fetei este decisa sa depuna plangere la Politie si spune ca este decisa sa nu isi mai lase fata la scoala pana cand nu va pleca acel profesor.

“Copila a avut ore cu domnul profesor. Ea a fost la ore, nu a fost atenta la ce s-a intamplat. O colega a filmat si cand au iesit in pauza, a trimis la cateva colege filmarea. Eu i-am controlat telefonul si am vazut filmarea. Sunt pregatita sa pun o plangere. Am fost sunata de doamna diriginta si a zis sa lasam asa si sa nu spunem nimic”, a declarat mama unei eleve, la Antena 3.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>