Published On: joi, ian. 4th, 2018

O braileanca de 23 de ani si-a uitat geanta in care avea peste 16.000 de euro intr-un restaurant din Arges

Angajatii unui restaurant din judetul Arges au gasit o geanta in care se erau peste 16.000 de euro si au predat-o Politiei, oamenii legii reusind, dupa mai multe ore, sa gaseasca persoana care o uitase si care era in stare de soc, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Arges, Florin Popa, o tanara de 23 de ani din Braila se intorcea din Italia, alaturi de iubitul ei, acasa in Targoviste. Cei doi s-au oprit pe drum, la un restaurant din Dedulesti, sa manance. Tanara a plecat si si-a uitat geanta in local. Angajatii au gasit-o si cand au vazut ca are o suma mare de bani, au sunat imediat la Politie.

”Veneau din Italia si mergeau in Targoviste, acasa la concubinul femeii. Angajatii au gasit geanta si au vazut suma mare de bani, peste 16.000 de euro, si ne-au anuntat. Colegii mei au verificat interiorul si au gasit buletinul tinerei. Au luat legatura cu mama ei care mai departe si-a anuntat fiica. Politistii Sectiei de Politie Rurala Draganu au returnat femeii din Braila geanta, continand peste 16.000 euro. A venit inapoi, de la Targoviste. Era in stare de soc. A si zis ca nu credea ca exista asa ceva in Romania. Acum si-a recuperat banii”, a declarat Popa.

Tanara le-a spus anchetatorilor ca intentiona sa cumpere, cu acesti bani, un apartament in Targoviste.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>