Published On: vin, ian. 26th, 2018

“Nelu” Pisica: ” M-am saturat de Tudose! Ce, ma pune asta sa numar tantarii si sobolanii din oras? Eu vreau director, ce p**a mea!”

pisica cracit_infobrailaScimbarile intempestive dupa demisia premierului Mihai Tudose scot la iveala "deranjurile" din organizatia PSD Braila. Asa-zis "noua garnitura" a PSD a iesit brusc la inaintare si a trecut la un atac decisiv la adresa sustinatorilor lui Mihai Tudose. In ciuda faptului ca Tudose a spus ca le-a cerut colegilor de la Braila sa nu-l sustina, surse politice demne de incredere stiu ca fostul premier era asteptat de foarte multi "stabi" PSD Braila sa cada, si odata cu acest fapt sa isi poata face de cap in judet. Unul dintre cazuri este acela al fratilor Pisica, niste neica-nimeni aparuti dupa ploaie, care s-au cocotat in functii, a se citi sinecuri, gras platite din bani publici. Sustinuti "la greu" de Rotaru si Simionescu, cei doi, dupa ce au umflat doar baloane pentru PSD, s-au trezit pe posturi platite bine si unde se potrivesc ca nuca-n perete.

Dupa cum ne marturisea un influent membru PSD. caruia ii pastram, deocamdata, anonimatul, cei doi au vrut si au primit ce au vrut, din motive greu de inteles. Ei bine, astazi, va povestim despre Ionut Pisica, un gras cu dintii strambi, care s-a cocotat in functia de director al ECO SA. Despre el, sursa noastra, a carui convorbire este inregistrata de reporterii nostri, a spus ca s-a remarcat printr-un tupeu greu de imaginat, el spunand, pe vremea cand Tudose era premier, ca "Asta ma pune sa numar sobolanii si tantarii din oras? Eu vreau director, ce p**a mea!". Prin urmare, dupa ce a fost angajat pe pile la BRAICAR SA sa taie frunze la caini, acum a primit ce si-a dorit!

Cu sprijinul lui George Marius Caranica, unul din fratii Pisica a ajuns director, prin metode greu de imaginat. Cu siguranta ca nu ex-premierul Tudose l-a pus director, dar faptul ca a indraznit sa-l scuipe in fata pe Tudose cu astfel de vorbe, fie ele spuse la un colt unsuros din cladirea PSD, a fost apreciat de "amicii" lui Tudose, Rotaru si Simionescu! Tot Caranica, cu sprijinul acelorasi "amici" l-a cocotat si pe fratele "gunoierului sef" de la ECO intr-o "functie" bine platita, evident ca tot din bani publici, la HC Dunarea Braila si astfel "fratii Pisica" se hranesc bine mersi din bani publici!

Intrebat despre ce se intampla in cazul "fratilor Pisica", consilierul judetean Catalin Iordache a spus: "Nu ma mira un astfel de limbaj de la niste nulitati care si-au dovedit adeziunea catre partid "decat" prin plamanii destinati umflarii baloanelor rosii. Nu inteleg de ce sunt promovati. O fi vreun blat cu PNL, sa mai scada si PSD in sondaje, sa fie PCR-ul, UTC-ul si "stampila tiganeasca" multumite!".

CITESTE SI AUDIO / Avocatul Caranica despre sotul unei judecatoare din Braila: “Bagami-as p**a in el de turc! Ce parere ai de tiganul asta?” / Caranica a cerut patronului unui ziar sa-si traficheze influenta pentru a da o teapa intr-un contract!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>