Published On: mar, ian. 16th, 2018

Mihai Tudose a ramas fara sprijin politic si a demisionat / Tudose: “Plec cu fruntea sus”

PSD a decis, prin vot, in sedinta de luni, 15 ianuarie, retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose. Drept urmare, Mihai Tudose a demisionat, iar Romania nu mai are Guvern. Este al doilea prim-ministru demis de PSD intr-un interval de sase luni. Tudose a spus ca nu a dorit sa rupa partidul si a anuntat ca pleaca cu zambetul pe buze.

Liviu Dragnea a anuntat intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o singur, ca in cadrul CexN s-a votat propunerea ca Mihai Tudose sa demisioneze: au fost 60 de voturi ”pentru”, 4 ”abtineri” si 4 voturi ”impotriva”. Mai mult, Liviu Dragnea a spus, referitor la cei doi premieri demisi, Grindeanu si Tudose, pe care el i-a propus: ”Se pare ca eu am mana foarte proasta”.

"Plec cu fruntea sus. Colegiul a apreciat activitatea guvernamentale. Sunt vicepresedinte si nu am informatii ca se schimba ceva", a declarat Mihai Tudose, dupa ce sedinta CEx PSD i-a retras sprijinul politic.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>