Published On: joi, ian. 25th, 2018

Marian Dragomir: “Nu sunt multumit de activitatea de plombare de pana acum”

Astazi, primarul Dragomir a vorbit despre plombarile facute de mantuiala pana in prezent de firma lui Gropeneanu, Micatis Prod SRL. Acesta a spus ca nu este multumit de cum s-au desfasurat lucrarile si daca ar fi sa ofere un calificativ acesta ar fi putin peste satisfacator. Edilul sef a subliniat faptul ca lucrarile de proasta calitate au fost refacute pe banii firmei. Dragomir s-a aratat putin dezamagit de faptul ca desi firma are utilaje moderne, nu exista forta de munca calificata, cu aceasta problema confruntandu-se si Primaria la propria directie de asfaltat.

“Am spus ca sunt la inceput si trebuie putina rabdare, dar lucrarile nu le-am decontat. Au refacut lucrarile in mai multe locuri, pe cheltuiala lor. Pentru ce-au facut pana acum le pot da calificativul <<peste satisfacator>>. Ei utilaje noi au, problema este ca nu au forta de munca calificata pentru aceste utilaje. Dar le-am spus inca o data toate acele lucrari pe care dumneavoastra le-ati semnalizat sau le-au verificat cei de la tehnic si nu au mai apucat sa fie publice au fost refacute pe cheltuiala lor. Nu sunt multumit de activitatea lor pana acum”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>