Published On: joi, ian. 25th, 2018

Marian Dragomir: “Liberalii s-ar fi bucurat enorm daca acel santier de pe Calea Galati ramanea plin de gropi”

Un nou razboi al declaratiilor a inceput intre Dragomir si liberali. Recent, intr-o conferinta de presa, liberalii braileni au spus ca lucrarile demarate in extremis pe Calea Galati, dupa interventia politiei, au fost facute ilegal. Astazi, Dragomir le-a dat raspunsul liberalilor. Primarul a spus ca aceasta atitudine a liberalilor este una de “Gica contra”. Mai mult, edilul sef chiar a spus ca PNL-istii s-ar fi bucurat daca nu s-ar fi intervenit pe Calea Galati si gropile care deja aveau dimensiuni mari s-ar fi adancit dupa perioada iernii.

“E o chestiune superba din partea liberalilor, de <<Gica contra>>. Ei s-ar fi bucurat enorm ca acel santier sa ramana plin de gropi pe perioada iernii, gropile acelea din cauza zapazilor, care pana in prezent nu au fost mari sa se adanceasca si ei sa aiba permanent un motiv de a critica primarul pentru ineficienta unei societati care a castigat o licitatie neputand sa fie impusa de catre primar sau vreo comisie. Este absolut penibil ceea ce spun ei acum. Pana mai de curand spuneau ca nu intervenim, acum spun ca de ce am intervenit, totul este o mare gogoasa de origine liberala din dorinta de a nu se face nimic in municipiul Braila si de a fi permament critici la ceea ce se face. Interventia pe Calea Calati a fost legala, avand in vedere si adresa  IPJ Braila care ne-a cerut sa intervenim de urgenta pentru eliminarea oricaror riscuri privind circulatia publica pe acel tronson. Cu atat mai mult, constructorul refuza sa predea amplasamentul, suntem in instanta cu ei si daca am fi stat dupa opinia liberalilor ne-ar fi apucat toamna lui 2018 si ei si-ar fi frecat mainile de bucurie ca sunt gropi pe o strada din Braila si dupa aceea tot ei criticau”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>