Published On: mie, ian. 24th, 2018

Manifestarile de astazi vor fi pastrate in siguranta de jandarmi

Miercuri, 24 ianuarie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila vor asigura masurile de ordine si siguranta publica la manifestarile organizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Romane.

In vederea prevenirii oricaror situatii nedorite, jandarmii braileni se vor afla in zona in care se desfasoara manifestarile dedicate acestui eveniment si vor avea misiunea de asigurare a unui climat de ordine si siguranta publica atat in zona de desfasurare, cat si pe traseele de afluire/defluire ale participantilor.

Recomandam participantilor sa adopte un comportament civilizat, sa acorde o atentie sporita modului de pastrare si asigurare a bunurilor si obiectelor personale (genti, posete etc.) si a celor de valoare si sa evite conflictele de orice natura.

Totodata, reamintim cetatenilor ca pentru eventuale sesizari se pot adresa cu incredere jandarmilor prezenti in dispozitiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>