Published On: vin, ian. 12th, 2018

Jandarmii constanteni, in colaborare cu cei braileni, au dejucat afacerile cu motorina ale tiristilor

Share This
Tags

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Gruparii Mobile Constanta, care se deplasa, miercuri, la o misiune in sprijinul jandarmilor din Braila, a surprins trei persoane care furau motorina dintr-un autotren-cisterna, inmatriculat in Republica Moldova.

La vederea echipajului, doua dintre persoane au fugit in directia unui autoturism Opel Astra Caravan parcat in apropierea TIR-ului. Au fost somate si s-au oprit. Cea de-a treia persoana, soferul TIR-ului, era urcata pe cisterna si, cu ajutorul unui furtun, transfera motorina dintr-un rezervor desigilat, in bidoanele aflate jos.

La fata locului, langa cisterna si in portbagajul autoturismului, jandarmii au gasit 16 bidoane din plastic, de 20 de litri, din care sapte bidoane pline si unul pe jumatate, cu motorina. Asupra celor doua persoane si in autoturism, a mai fost gasita si suma de 1.220 lei. Cei doi au declarat ca au stabilit si au „batut palma” cu soferul cisternei, pentru un pret de 3,5 lei/litru de motorina.

Au fost intocmite actele de sesizare pentru fapta de furt. Actele, cele trei persoane cu varste cuprinse intre 20-50 ani si bidoanele, au fost predate la sediul de Politie pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>