Published On: lun, ian. 8th, 2018

Stefan Catalin Iordache: “Domnule presedinte Iulian Francisk Chiriac, e nenorocire! Dispuneti un audit la HC Dunarea Braila!”

Ieri, Infobraila a publicat un articol in care erau dezvaluite metodele de lucru folosite de antrenorul Florin Pera, metode care au determinat jucatoare de valoare sa isi doreasca sa paraseasca echipa fanion a Brailei. Vicepresedintele HC Dunarea Braila, Stefan Catalin Iordache, a povestit ieri cum se petrec o parte dintre neregulile din cadrul clubului si cum niste tineri din PSD distrig practic o echipa care s-a aflat mai mereu in topul Ligii Nationale de Handbal.

Astazi, Iordache a dezvaluit faptul ca, in incercarea de vedea cum sunt cheltuiti banii clubului, in majoritate bani publici colectati din taxele si impozitele platite de catre braileni, nu a avut acces la documentele prin care se realizau anumite plati cat si faptul ca foarte multe decizii sunt luate dictatorial de presedintele HC Dunarea Braila, pesedistul Caranica George Marius. In aceste conditii, Iordache a decis sa ceara un control, un audit, al felului in care sunt cheltuiti banii clubului si, prin urmare, i-a adresat o cerere oficiala presedintelui Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac.

“Este nenorocire ce se intampla cu felul in care sunt cheltuiti banii la club, asta din ce se vede cu ochiul liber. Cand am solicitat sa vad si eu documentele de plata, felul in care se fac platile, cum este stabilita ordinea de plata a jucatoarelor si cum sunt alesi furnizorii mi s-a spus ca nu pot avea acces la documente, chiar daca legea imi confera, atat pentru ca sunt consilier judetean cat si vicepresedinte al clubului acest drept, sa ma adresez in scris presedintelui Caranica si sa astept daca acesta este de acord sau nu. De aceea i-am solicitat in scris presedintelui Consiliului Judetean Braila sa dispuna un audit care sa lamureasca lucrurile. Cererea a fost inregistrata astazi la Consiliul Judetean Braila cu numarul 224 din 8 ianuarie 2018”, a declarat Iordache.

Citeste si: Majoritatea PSD din conducerea clubului HC Dunarea a decis sa o dea afara pe Elena Voicu la sfarsitul campionatului

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>