Published On: vin, ian. 19th, 2018

Intalnire cu Romeo Cretu la Braila

sc Silviei_infobrailaBiblioteca Judeteana „Panait Istrati" Braila invita publicul interesat de dezvoltare personala luni, 22 ianuarie 2018, ora 16.00, la Intalnirea cu Romeo Cretu – trainer, coach, public speaker, maestru Reiki, psihoterapeut si autor de carti motivationale. Evenimentul se desfasoara in cadrul work-shop-urilor de dezvoltare personala pentru adolescenti denumite generic „Scoala Silviei", sustinute gratuit de Silvia Albu, formator. Deja se implineste 1 an de cand biblioteca gazduieste „Scoala Silviei" si tot mai multi tineri sunt interesati de arta de a trai frumos si de a afla noi modalitati de gestionare a provocarilor personale si profesionale.

Romeo Cretu a publicat in anul 2001 primul studiu din Romania in domeniul motivatiei si este autorul a doua carti inspirationale: „Viata merita traita!" si „Ganduri primite si trimise mai departe". De 10 ani este trainer, dezvoltand si sustinand programe interactive pentru sute de oameni anual. De peste 3 ani este Training Manager in programele de dezvoltare personala Bootcamp University, iar din anul 2000 este profesor colaborator in cadrul Universitatii Bucuresti – Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.

Prezinta: Silvia Albu. Evenimentul are loc la Sala „Fanus Neagu", et.3, la sediul bibliotecii din Piata Poligon, nr.4. Intrarea libera!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>