Published On: mie, ian. 10th, 2018

Hotii au pradat pietele din oras / Printre vinovati se regasesc mai multi minori

Politistii Biroului Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a 9 tineri, cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani, banuiti ca ar fi comis mai multe furturi din peste 20 de societati comerciale, situate pe raza municipiului.

La data de 9 ianuarie, ora 4:30, politistii Biroului Ordine Publica i-au depistat pe 3 tineri, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, din Braila, banuiti ca, in aceeasi noapte, ar fi patruns, prin efractie, fortand lacatele si sistemele de asigurare ale usilor de acces, in 7 societati comerciale de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras diferite bunuri si sume de bani.

In urma cercetarilor efectuate de politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale a reiesit faptul ca, in perioada noiembrie 2017-ianuarie 2018, cei trei tineri, impreuna cu un alti 6 minori, cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani, ar fi patruns, prin efractie, in peste 20 de societati comerciale de pe raza municipiului.

Prejudiciul, in valoare totala de aproximativ 33.440 de lei, a fost recuperat partial de politisti.     

In urma probatoriului administrat in cauza, fata de tanarul de 18 ani a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, fiind banuit de savarsirea infractiunii de furt calificat in forma continuata.

Persoanele minore vor fi cercetate in stare de libertate, ramanand in continuare in atentia politistilor.

Tanarul fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand a fi prezentat, astazi, Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>