Published On: mie, ian. 24th, 2018

Halep la doua victorii de primul Grand Slam / Romanca s-a calificat fara probleme in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep, liderul WTA si principala favorita la primul Grand Slam al anului, s-a calificat in premiera in semifinalele de la Australian Open dupa o victorie fara emotii in fata numarului 6 mondial, Karolina Pliskova.

Meciul din sferturile de finala nu a inceput tocmai bine pentru Simona Halep. Karolina Pliskova a servit perfect in primul game si a profitat de erorile liderului mondial pentru a reusi primul break al jocului. La 3-0 pentru sportiva din Cehia, Halep si-a castigat serviciul dupa ce a salvat o minge de break.

A urmat o serie perfecta a Simonei Halep. Romanca a jucat aproape de perfectie si a reusit o serie de 6 game-uri consecutive, impunand-se cu 6-3, dupa 38 de minute de joc. Statistica a aratat ca Halep a avut 12 lovituri castigatoare in primul set, fata de 7, reusite se sportiva din Cehia.

Setul secund a inceput cu Halep la serviciu. Simona s-a impus dupa ce a salvat doua mingi de break ale Pliskovei si a facut imediat si break-ul dupa ce reverul cehoaicei a ajuns mult in afara suprafetei de joc. Karolina Pliskova a reusi sa castige primul game dupa 9 jocuri consecutive castigate de Halep. Pana la final Halep a mai pierdut doar un singur game si s-a impus in setul secund cu 6-2. Meciul s-a incheiat dupa o ora si 12 minute.

Pentru accederea in finala Halep trebuie s-o invinga pe Angelique Kerber, cea care a a trecut in sferturi de Madison Keys, in doua seturi 6-1, 6-2 dupa 51 de minute.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>