Published On: mie, ian. 3rd, 2018

Halep a reusit o revenire de senzatie si s-a calificat in sferturile de finala de la Shenzhen

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat in aceasta dimineata in sferturile de finala ale turnerului de tenis de la Shenzhen, dupa o victorie in trei seturi impotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan, locul 91 mondial. Meciul nu a fost unul lipsit de emotii, Halep pierzand primul set cu 6-3.

Dupa acest dus rece, Simona s-a trezit si a dominat jocul in seturile 2 si 3 in care nu a mai cedat decat trei game-uri, impunandu-se cu 6-1, 6-2.

In sferturile de finala, Halep va juca in companiei jucatoarei Aryna Sabalenka, din Belarus, locul 73 mondial. Mai mult in semifinale putem avea un duel romanesc, daca si Halep si Begu vor trece de faza sferturilor de finala.

Calificarea in sferturi este recompensata la Shenzhen cu un premiu de 13.121 de dolari si cu 60 de puncte WTA. In urma acestei victorii, Halep si-a asigurat suprematia in clasamentul WTA pentru inca o saptamana, precum si statutul de cap de serie numarul 1 la turneul de grad slam Australian Open.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>