Published On: Dum, ian. 28th, 2018

Gest fabulos al galeriei brailene: “Elena Voicu inseamna Dunarea”

elena_voicu_infobrailaMeciul de ieri dintre eternele rivale HC Dunarea  Braila si CSU Galati a fost ales de superba galerie braileana pentru a-i prezenta portarului Elena Gabriela Voicu un mesaj absolut fabulos. Pe un banner, membrii galeriei au scris un gand pe care zeci de mii de braileni il impartasesc: "Elena Voicu inseamna Dunarea!". Mai mult, ei au fluturat steaguri pe care se aflau sigla clubului brailean cat si numarul de joc al Elenei – 16.

Reamintim ca fara sprijinul acestei minunate galerii, HC Dunarea Braila ar fi rezistat cu greu presiunii din finalul meciului cand, dupa ce conduceau lejer la sapte goluri diferenta, galatencele au egalat la 18, apoi la 19 si au pierdut o minge usoara cu 20 de secunde inainte de final, fapt de care a profitat HC Dunarea, care si-a adjudecat victoria in ultima secunda!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>