Published On: mie, ian. 10th, 2018

GALERIE FOTO: Un barbat a vrut sa intre in tara cu o masina furata din Franta

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera un autoturism marca Renault care figura in bazele de date ca fiind furat din Franta.

In ziua de 08 ianuarie, in jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita-I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, Leonid P., cu cetatenie româna si R. Moldova, in vârsta de 25 de ani, conducând un autoturism marca Renault, ce avea aplicate numere de inmatriculare franceze.

 La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca mijlocul de transport in cauza figureaza in bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusa de Franta la data de 28.12.2017, iar autoturismului in cauza ii fusesera atribuite alte placutele de inmatriculare.

Cu privire la aspectele constatate, Leonid P. a declarat ca a achizitionat autoturismul in cauza din Franta, contra sumei de 3.400 euro si ca nu are cunostinta despre faptul ca acesta este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunilor de tainuire si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, iar autoturismul, in valoare de 16.000 lei, a fost retinut in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>