Published On: mie, ian. 31st, 2018

GALERIE FOTO: Tanarul de 15 ani batut cu parul de catre unchii sai a fost amenintat cu moartea familiei

Share This
Tags

Conflictul violent care a avut loc intr-o familie din Braila continua. Familia tanarului de 15 ani ne-a contactat pentru a ne informa, ca defapt, cei doi agresori nu i-au lovit cu palmele ci cu parul. Drept dovada ne-a trimis si fotografiile cu tatal tanarului plin de lovituri. Din imagini se poate observa ca loviturile primite de barbat nu sunt lovituri de palme.

In plus, familia ne-a specificat ca minorul a fost amenintat la scoala si ca este foarte speriat. Membrii familiei agresate spera ca politia sa isi faca treaba si sa nu se intample lucruri mai grave pentru ca lor le este, deja, foarte greu sa treaca peste acest episod.

Deasemenea, familia considera ca stirea care a aparut ieri si care are la baza comunicatul IPJ Braila este una falsa. 

Citeste si: Bataie intr-o familie din Braila dintr-un motiv banal / A fost nevoie de interventia politistilor pentru a aplana conflictul

" Cei doi agresori s-au luat de minorul de 15 ani pentru ca au crezut ca el le-ar fi omorat pisica. Un caine, care nici macar nu era al minorului, a omorat pisica … lucruri normale de altfel in ciclul vietii …neputand fi intelese de oameni analfabeti ca cei doi indivizi care nu au nici macar gradinita facuta.

Politia a venit si le-a pus catusele celor doi indivizi de 30 si 28 de ani. Cel de 28 de ani are cazier . In fata politiei, individul de 28 de ani a zis ca daca intra la puscarie ii va omori familia tanarului de 15 ani.

A doua zi, ducandu-se la scoala, tanarului de 15 ani i-au fost aduse amenintari, ca va fi luat prin surprindere si va fi batut mult mai tare . Stirea care a fost publicata a fost o aberatie,o minciuna! Nu am fost batuti cu palmele ci cu parul. Agresorii se numesc Argaseala Costica, 28 de ani, si Argaseala Ion, 30 de ani.

Speram ca politia romana sa isi faca treaba, sa nu se intample si mai rau, deoarece noi dormim cu frica" ne-a scris familia agresata.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>