Published On: vin, ian. 12th, 2018

GALERIE FOTO: Politistii au impanzit strazile din oras pentru a-i disciplina pe soferi

Pentru ca abaterile savarsite de catre pietoni in trafic, viteza si neacordarea prioritatii de trecere reprezinta principalele cauze care conduc la producerea de accidente rutiere, politistii rutieri actioneaza, si astazi, la nivel national, pentru combaterea acestora.

Obiectivul principal al politistilor rutieri este salvarea de vieti si prevenirea accidentelor rutiere prin depistarea si sanctionarea celor care pun in pericol siguranta traficului.

Astazi, politistii braileni actioneaza pentru  combaterea neacordarii prioritatii de trecere vehiculelor care au acest drept si pietonilor aflati in traversarea regulamentara a drumului public, precum si pentru combaterea deplasarii neregulamentare a pietonilor pe drumurile publice.

Totodata, politistii actioneaza si pentru cresterea vizibilitatii, prin prezenta lor activa pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat din municipiu.   

Astazi, pe soselele din municipiu si judet, politistii  rutieri si de ordine publica vor organiza filtre si actiuni in strada, utilizand aparate radar si vor utiliza permanent semnalele luminoase ale autospecialelor. Toti conducatorii de autovehicule verificati vor fi testati in vederea depistarii si sanctionarii faptelor de conducere pe drumurile publice a autovehiculelor de catre persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>