Published On: mie, ian. 3rd, 2018

GALERIE FOTO: O femeie si cei doi copii ai sai au fost spulberati de un sofer pe trecerea de pietoni

Share This
Tags

Marti dimineata, a avut loc un grav accident rutier in orasul vecin, Galati, pe strada Otelarilor. O femeie in varsta de 45 de ani si cei doi copii, de 8 si 9 ani, care traversau strada alaturi de ea, se pare pe trotinete, au fost loviti de o masina condusa de un barbat de 33 de ani.

“Un barbat in varsta de 33 de ani aflat la volanul unui autoturism care circula pe strada Otelarilor nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni si a lovit o femeie de 45 de ani si cei doi copii, de 8 si 9 ani, care traversau. Se fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa”, a precizat cms. sef. Gabriela Costin, purtatorul de cuvant al IPJ Galati.

Femeia a suferit un traumatism cranian si unul de bazin, dar era stabila si constienta si va supravietui. Ea a fost transportata la Spitalul de Urgenta. Cei doi copii au fost dusi la Spitalul de Pediatrie. Doar unul dintre ei, cel de 8 ani, are leziuni, dar care nu ii pun viata in pericol. Celalalt a fost internat mai mult pentru a fi sub supraveghere medicala. Oricum, era foarte speriat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>