Published On: mie, ian. 24th, 2018

GALERIE FOTO: O braileanca si-a facut praf masina intr-o groapa din oras

In continuare situatia gropilor de pe mai multe strazi din municipiu nu este tocmai roz, desi pana la punctul in care afara termometrele au inceput sa arate temperaturi negative s-au plombat sau mai bine spus s-a incercat plombarea mai multor strazi din oras. Recent in mediul online au aparut mai multe fotografii insotite un comentariu prin care o tanara acuza Primarie pentru faptul ca si-a taiat cauciucul masinii, dupa ce a intrat cu roata intr-o groapa de pe Soseaua de Centura, pe portiunea dintre liniile de tramvai si sensul giratoriu de la intersectia cu Sos. Vizirului.

Postarea a strans multe comentarii din partea brailenilor, iar parerile au fost impartite. Pe de-o partea, unii o sustin pe braileanca si au indemnat-o pe aceasta sa dea Primaria in judecata sa-si recupera paguba, iar pe de alta parte, au fost si voci care au acuzat-o pe femeie ca ar fi mers cu viteza si din aceasta cauza si-ar fi facut cauciucul praf.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>