Published On: vin, ian. 26th, 2018

GALERIE FOTO: Jandarminii braileni i-au dejucat planurile unui traficant de tigari

In data de 25.01.2018, in jurul orei 11:45, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Braila,  aflandu-se in misiune, s-a autosesizat asupra faptului ca pe strada Theodor Aman in dreptul imobilului nr. 48 din mun. Braila o persoana necunoscuta avea asupra sa un bagaj voluminos care a  ridicat anumite suspiciuni.

Persoana a fost interceptata si legitimata ca fiind M.G.F. din Braila iar in urma controlului bagajelor si a autoturismului personal s-a constat ca acesta detinea un numar de 200 pachete tigari marca ASHIMA, fara timbru de accize. Susnumitul a precizat ca tigarile proveneau de la o persoana necunoscuta din mun. Galati.

In cauza s-a intocmit dosar pentru infractiunea de „contrabanda”, fapta prevazuta si pedepsita de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al Romaniei, completata de prevederile art. IX, pct. 2 din  OUG 54/23.06.2010 privind unele masuri pentru combaterea evaziunii fiscal.

Persoana a fost predata lucratorilor de politie S.I.C.E. din cadrul I.P.J. Braila pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>