Published On: mar, ian. 30th, 2018

GALERIE FOTO: Asistentul medical care a provocat un accident rutier grav pe Dorobanti a murit

Asistentul medical Cristan D. care a fost implicat la data de 20 ianuarie intr-un accident rutier grav pe bulevardul Dorobantilor a decedat pe patul de spital. Acesta conducea un autoturism Passat cand a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens unde a lovit in plin un microbuz de pasageri. In urma impactului violent tanarul de 30 de ani a fost grav ranit, fiind transportat in coma la UPU Braila.

Reamintim ca in dimineata zilei de 20 ianuarie a avut loc un grav accident rutier pe Bulevardul Dorobantilor in care au fost implicate un autoturism marca Volkswagen si un microbuz cu pasageri. Soferul autoturismului se deplasa pe Dorobanti, dinspre strada 1 Decembrie catre strada Garii, cand a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens unde a intrat in coliziune frontala cu microbuzul care circula regulamentar. Microbuzul venea de la Galati si se indrepta spre capitala.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>