Published On: mar, ian. 30th, 2018

GALERIE FOTO: Accident GRAV pe DN 2B / O persoana a ramas incarcerata

Share This
Tags

UPDATE: In accident au fost implicat un Volkswagen  cu numere de Dambovita si un Ford cu numere de Bucuresti. Potrivit martorilor, vinovat de producerea accidentului se face soferul TIR-ului care avea un gabarit depasit. Soferul Volkswagen-ului se deplasa pe directia Braila-Galati cand a fost acrosat de TIR. In urma impactului autoturismul a fost aruncat de pe partea carosabila. Toate cele cinci persoane ranite se aflau in acest autoturism.

Dupa ce a lovit Volkswagen-ul, soferul TIR-ului a mai lovit un autoturism Ford. Se pare ca dupa ce a provocat acest accident grav soferul mastodontului a fugit de la fata locului.

In urma cu putin timp, a avut loc un accident rutier grav pe DN 2B, in apropiere de localitatea Baldovinesti. Potrivit primelor informatii, in accident au fost implicate doua autoturisme si un TIR. In urma impactului devastator, cinci persoane au fost ranite, dintre care una este in aceste momente inconstienta. Mai mult, unul dintre raniti a ramas incarcerat intre fiarele distorsionate ale unui autoturism. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU Braila si de Politie. In aceste momente traficul in zona este blocat.

Vom reveni!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>