Published On: mar, ian. 30th, 2018

FOTO: Un roman isi vinde sicriul care e aproape nou, folosit cateva zile / Nu ar spune “nu” nici unui schimb cu un iPhone

sicriu_de_vanzare_infobrailaPe site-ul de anunturi, apar de la zi la zi tot mai multe anunturi traznite. Recent, in mediul online s-a viralizat anuntul unui roman care vinde un sicriu la mana a doua. Barbatul cere 1.200 de lei, dar s-ar multumi si cu un telefon la schimb.

Anuntul barbatului care suna astfel: “Vand sicriu apropae nou sau schim cu telefon” s-a viralizat rapid pe Facebook unde a facut deliciul internautilor.  

“Ce a inviat mortul sau vampirul si-a luat sicriu cu 2 camere?”, “E bine sa ai la indemana un sicriu nu stii cand iti vine ora. Astia s-au saturat de asteptat sau vor sa cumpere alt sicriu un model mai nou”, “Au inebunit romanii frate! Doamne fereste de mai rau, da’ daca tot e il da, il da cu continut sau gol?”, sunt cateva dintre comentariile ironice ale romanilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>