Published On: vin, ian. 12th, 2018

FOTO: Impact violent intre doua autoturisme pe Buzaului

accident buzauluiUPDATE: Potrivit cercetarilor preliminare, accidentul s-a produs dupa ce un sofer de 32 de ani a incercat o depasire neregulamentara a unui autoturism a carui sofer voia sa intre in cartierul Caporal Musat, moment in care a intrat pe contrasens. Aici a intrat in coliziune cu un Golf condus de o braileanca. Soferul vinovat a fost sanctionat pentru patrundere pe contrasens si i se va retine permisul de conducere.

In aceasta dimineata, a avut loc o tamponare violenta intre doua autoturisme pe soseaua Buzaului, in apropiere de cartierul Caporal Musat. Se cunoaste faptul ca in zona respectiva uneori soferii apasa pedala de acceleratie mai mult decat prevede legea, iar in acesta dimineata acest lucru putea fi fatal. Dupa cum se poate observa in fotografia primita de la un cititor in urma impactului violent, cele doua autoturisme implicate in accident au suferit daune serioase.

Desi cele doua masini s-au facut praf, potrivit informatiilor oferite de purtatorul de cuvant IPJ Braila nicio persoana nu a fost ranita, iar accidentul este cercetat ca o simpla tamponare.

Vom reveni! 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>