Published On: joi, ian. 11th, 2018

EXCLUSIVITATE: Detaliile conflictului dintre Soare si Mazochi de la Irish Pub

Conflictul violent care a avut loc, marti seara, in localul Irish Pub, intre Soare si Mazochi, un tanar de 28 de ani, a pornit de la faptul ca cel din urma l-a refuzat in nenumarate randuri pe Soare atunci cand acesta i-a propus sa lucreze asasin in gruparea lui.

Mazochi si Soare s-au intalnit prima data intr-o sala de fitness din oras. Soare l-a abordat pe tanarul Mazochi propunandu-i sa colaboreze. Colaborarea urma sa se bazeze pe crime pe care tanarul de 28 de ani trebuia sa le faca pentru Soare in schimbul unor case, bani si alte avantaje din partea temutului interlop, dupa cum ne-a declarat Mazochi.

Pentru ca tanarul a refuzat, un alt barbat, care face parte din gruparea lui Soare, l-a agresat verbal in cadrul salii de fitness pe care o frecvantau impreuna. Acesta a fost momentul care a iscat actualul scandal. Soare l-a pus sa faca plata pe Mazochi pentru pentru refuzul colaborarii si pentru disputa verbala. Ba mai mult, Mazochi sustine ca ar fi fost acostat si amenintat pe strada de mai multi indivizi, din gruparea lui Soare, in timp ce era cu sotia si copilul sau, pentru banii pe care Soare ii vrea de la el.

Marti seara, Mazochi si alti trei prieteni se aflau in restaurantul Irish Pub pentru a lua masa, moment in care chelnerul a venit la el cu un mesaj din partea lui Soare care il goneste din restaurant.

mazochiMazochi a refuzat sa plece, prin urmare Soare s-a dus la masa lui insotit de garzile sale de corp si alti indivizi, ganditi-va ca in Braila nici macar interlopii nu pot umbla fara garzi de corp, atat de sigur este orasul. L-au imobilizat pe Mazochi (foto dreapta) cu un cutit si l-au batut. 

La fata locului a aparut si politia care se pare ca nu i-ar fi ascultat din prima pe cel agresat, dar se pare ca la insistentele acestuia mai multi mascati au intrat in incinta restaurantului si au inceput sa faca perchezitii pentru gasirea mai multor arme albe.

In urma cautarilor politistii au gasit 7 macete urmand sa afle ale cui erau. Ale restaurantului nu cred ca erau, ca doar nu feliau sunca cu ele, ba mai mult nu cred ca le-ar fi tinut ascunse sub calorifer sau pe pervazul gemului din dreptul mesei lui Soare.

Mazochi, care si-a scos certificat medico-legal, sustine ca depune plangere impotriva lui Soare la Bucuresti, pentru ca la Braila intunericul inca se taie cu cutitul!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>