Published On: mar, ian. 9th, 2018

Dragomir se tine de pariuri in mediul online cu brailenii / Dragomir: “Daca asfaltarea nu se incepe in primavara, nu mai are sens sa candidez alta data”

Marian Dragomir a postat pe contul sau de Facebook un clipulet in care face un rezumat la toate activitatile ce s-au desfasurat in oras cu ocazia sarbatorilor de iarna. La aceasta postare au curs mesajele de bine, dar au fost si braileni care l-au "intepat" pe edilul sef. Unul dintre acestia chiar i-a spus primarului ca in clipul respectiv trebuiau puse si imagini cu gropile di “comuna” Chercea.

“Trebuiau puse in filmulet si gropile,noroiul din Chercea pardon comuna Chercea. In fiecare an se aproba se semneaza se se se se… si tot asa raman dar de data asta poate chiar se vor asfalta mult succes si fi-ti primarul pe care nu l-am avut pana acum!”, i-a transmis braileanul.

Raspunsul primarului nu s-a lasat mult asteptat si i-a transmis cetateanului respectiv ca strazile mentionate de el vor fi asfaltate din primavara lui 2018. Mai mult, Dragomir a pus si un pariu cu braileanul si i-a transmis ca daca asfaltarea mentionata nu va incepe in primavara nu va mai candida niciodata.

“Pe cat punem pariu de aceasta data? Daca nu se incepe in primavara pe acele strazi si ai tu dreptate ….. oricum nu are sens sa mai candidez alta data. Daca ce am afirmat eu mai sus se realizeaza, cat timp voi fi primar, cand cineva ma critica tu ma sustii. OK?”, i-a raspuns Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>