Published On: lun, ian. 29th, 2018

Dragomir luat la misto de braileni, dupa ce a anuntat ca vrea Smart Parking in oras: “Smartgropi pe cand? Din alea care se astupa singure…”

Pe scena politica braileana a inceput un nou conflict in centrul caruia se afla parcarile supraetajate de tip Smart Parking. Alexandru Danaila, liderul liberalilor braileni, a spus intr-o conferinta de presa ca propune amenajarea de Smart Paking-uri in mai multe zone din oras. Ulterior, primarul Dragomir a spus ca avea in discutie o astfel de parcare cu mult inainte de propunerea publica facuta de liberali. Acesta a spus ca in viitorul apropiat se va implementa un proiect pilot in zona Spitalului Judetean, iar daca acesta va fi un succes, astfel de parcari vor fi amenajate in mai multe zone din oras.

Dupa acest anunt, in mediul online au aparut zeci de comentarii ironice din partea brailenilor. Desi nimeni nu contesta faptul ca un astfel de proiect poate fi benefic pentru municipiu, brailenii taxeaza dur faptul ca de cand Dragomir a preluat fraiele orasului lucrurile s-au miscat foarte incet si singurele investitii notabile au fost in parcul auto Braicar si in iluminatul public.

“ARE INSOMNI , de cand a ajuns Primar. A cumparat autobuze noi si lea facut praf in sase luni strazile de pe trasele din cartiere sunt ca dupa razboi. La el totul este pe invers. A inceput cu iluminatul pe leduri , cu hore si dansuri , parcuri si parcari si mergi prin GROPI si COCLAURI de 10 ani de PSD”, “Nu as avea incredere sa-mi parchez masina, sigur se vor fura suruburi”, “Cu siguranta va fi gata in anul 2050! Asa cum a facut Simionescu aqua magic”, “Sunt deja facute de el smartgropile, din gropi se transforma in gropi mai mari”, ”Smartgropi pe cand? Din alea care se astupa singure…”, “Vrea multe, dar nu face nimic”, “Desigur, le va face pe Podul Imaginar”, “De lucruri serioase nu se ocupa Primaria, numai caterinca!”, sunt cateva dintre comentariile brailenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>