Published On: mar, ian. 30th, 2018

Dragomir: “Am alocat peste 140 de miliarde de lei vechi pentru doua contracte de asfaltare de strazi din Brailita – Vidin si Lacu Dulce”

In cea mai recenta conferinta de presa, primarul Marian Dragomir a vorbit despre pariul pe care l-a facut in mediul online cu un brailean. Dragomir i-a transmis braileanului care a taxat faptul ca nu s-au asfaltat strazile din municipiu ca daca nu se vor incepe asfaltarile strazilor din cartierul Chercea in acest an, isi mentine cele transmise in mediul online si anume, ca nu va mai candita pentru functia de primar niciodata.

Citeste si: Dragomir se tine de pariuri in mediul online cu brailenii / Dragomir: “Daca asfaltarea nu se incepe in primavara, nu mai are sens sa candidez alta data”

Intrebat daca nu e prea optimist, avand in vedere ca sunt multe variabile care nu depind de el, avand exemplul Caii Galati, edilul sef a spus ca le va cere si respectivelor societati daca nu-si vor indeplini obligatiile, precum fima Telor Invest, despagubiri. Mai mult, primarul a subliniat faptul ca a fost alocata suma de peste 140 de miliarde de lei vechi pentru doua contracte de asfaltare de strazi din zonele Brailita – Vidin si Lacu Dulce.

“O sa le cerem si lor despagubiri si e pacat, nu cred ca va fi cazul. Si nu toate firmele isi permit sa castige lucrari si sa le abandoneze.

Cert este urmatorul lucru: in primavara incep lucrarile pe Soseaua Focsani si pe 10,8 km de strazi in Chercea, sumele sunt asigurate in totalitate. Perioada de executie este de 1 an; avand in vedere ca am dat ordinul de incepere anul trecut, pana la sfarsitul anului 2018 trebuie finalizate lucrarile.

Suntem in procedura de licitatie pentru strazile din Brailita – Vidin – Pisc si pentru Lacu Dulce, avem termen suficient pana in primavara sa finalizam contestatiile, sa primim raspunsurile de la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor si apoi, in vara, sa incepem si lucrarile. Am alocat sume de peste 70 de miliarde de lei vechi  la fiecare dintre aceste doua contracte pe anul in curs”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>