Published On: mar, ian. 9th, 2018

Dorel cand se imbata / Se urca la volan, isi abandoneaza masina si suna la politie reclamand ca i-a fost furata

La data de 8 ianuarie, ora 01:50, Politia Orasului Ianca a fost sesizata, prin apel 112, de catre un barbat, in varsta de 33 de ani, din comuna Sutesti, cu privire la faptul ca, in cursul aceleiasi nopti, persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismulc ce era parcat in dreptul locuintei, si l-ar fi abandonat pe DC 38, pe raza localitatii Sutesti.

In urma verificarilor efectuate, de politistii au stabilit faptul ca autoturismul a fost achizitionat de catre persoana apelanta fara documente legale.

In jurul orei 01:00 acesta s-ar fi urcat la volanul autoturismului, iar in timp ce il conducea pe DC 38, pe raza localitatii Sutesti, la vederea patrulei de politie ar fi abandonat vehiculul si ar fi fugit, sesizand ulterior, prin apel 112, faptul ca i-ar fi fost sustras autoturismul.

Barbatul in cauza a fost depistat si legitimat de catre politisti pe DC 38, in apropierea autoturismului, constatandu-se faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Soferul a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice de sange, pentru a se stabili daca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice, cea de-a doua proba refuzand-o.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>