Published On: mie, ian. 17th, 2018

Doi minori de 16 ani l-au lasat pe un vecin fara porumbei

Luni, la ora 12:00, politistii Postului de Politie Comunal Viziru au fost sesizati de catre un alt localnic de 60 de ani cu privire la faptul ca, in perioada 25-31.12.2017, persoane necunoscute i-au sustras, din podul unei anexe, 50 de porumbei, in valoare de 500 de lei.

Cu ocazia cercetarilor efectuate la fata locului, politistii au stabilit ca cei care ar fi comis fapta sunt tot cei doi minori, in varsta de 16 ani, din comuna Viziru.

Au fost recuperati si inapoiati proprietarului 30 de porumbei, iar fata de cei doi banuiti se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. 

In aceeasi zi, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Viziru i-au identificat pe doi tineri, in varsta de 16 ani, din comuna Viziru, banuiti ca, in noptile de 30 noiembrie /1 decembrie si de 9 / 10 decembrie 2017, ar fi sustras mai multe bunuri de uz gospodaresc si produse agricole din curtea unor localnici.

 Bunurile sustrase au fost recuperate de politisti in proportie de aproximativ 70% si restituite persoanelor prejudiciate.

Cei doi minori vor fi cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>